ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Selim Amallah, fora de la convocatòria del Reial Valladolid

Per Manel Rumbau · 18 Agost, 2023

Fa uns dies, Valladolid i València van acordar les operacions d’Amallah i Marcos André per tal que el jugador del Marroc jugara cedit a Mestalla aquesta temporada i, per altra banda, el davanter brasiler tornara a Pucela. No obstant això, Lim no va donar l’OK a les operacions perquè vol un traspàs pel “22” valencianista. Així mateix, ambdós moviments van quedar en una situació de “stand-by”. 

Davant aquesta situació, Amallah ha començat a valorar escollir altra de les opcions que té per deixar Valladolid. Entre aquestes, es troben dos equips de LaLiga com Osasuna i Celta de Vigo. El motiu es deu a que el jugador no es fia que el València acabe executant la seua arribada a Mestalla. Tot i això, el cert és que el València és l’únic de tots els interessats que ja té un acord pactat amb l’internacional marroquí.

Pezzolano es deixa Amallah a casa 

Ara mateix, la gran novetat del cas “Amallah” és que Pezzolano, tècnic del Reial Valladolid, ha deixat al jugador fóra de la convocatòria per al partit d’aquesta nit davant el Reial Saragossa. Cal recordar, arribats a aquest punt, que l’entrenador uruguaià va destacar fa unes setmanes que el motiu de l’absència d’alguns jugadors a la convocatòria es deuria a que el jugador en qüestió estaria molt a prop de deixar el Valladolid. 

Per tant, el motiu d’aquesta no convocatòria d’Amallah amb el Pucela pot deure’s a aquestes declaracions del preparador llatinoamericà.