La millor informació del ValènciaCF en valencià

Segons la defensa, Santi Mina va oferir 400000 a la víctima per mentir
,

Segons la defensa, Santi Mina va oferir 400000 a la víctima per mentir

COMPARTIR

Segons ha explicat l’acusació partiular, els van oferir 400000 euros a la víctima perquè mentira al llarg del judici. Segons esta versió, van intentar comprar a la jove perquè canviara de versió, tal com ha informat el periodista Javier Pajarón.

D’altra banda, la defensa de Goldar ha assenyalat que “va ser ella la que es va dirigir (als acusats) i va posar algun zero més”. La defensa diu que el relat és insòlit. Ara, haurà de ser el jutge qui dictamine sentència amb les proves sota la mà que es continuen aportant.

 

Es valida la versió de la víctima

En la segona sessió del judici els informes van ser demolidors per al jugador del Celta, ja que segons Javier Pajarón els forenses han validat la versió de la víctima i, per tant, Santi Mina pot anar a la presó huit anys. Demà es faran les proves biològiques i psicològiques, i en cas que done temps ja hi haurà un informe final que indicarà el veredicte.

La defensa als futbolistes

La defensa dels futbolistes s’ha basat en dir que era una xica que acostumava a beure alcohol i que vestia amb faldes, per tant, s’entén que no existeixen molts arguments sòlids per a defendre a Santi Mina i a David Goldar. Es pot tractar de la fi de la carrera professional de dos futbolistes pels actes d’una nit, que en cas que siguen certs, són totalment rebutjables.