Santi Mina és el màxim golejador del VCF

Per Blanquinegres · 12 Febrer, 2018

Marcelino va apostar d’inici per Santi Mina al costat de Luciano Vietto en la davantera per afrontar el derbi davant el Llevant Unió Esportiva, i en la segona rematada de l’ariet vigués, va marcar el seu dotzé gol de la temporada. Havia avisat en el minut 10 de partit, en una acció d’estratègia a l’eixida d’un córner, però la seua rematada amb el cap es va marxava desviada. Però sis minuts després, en un altre servei des de cantó, no va desaprofitar l’oportunitat. Després de moure’s amb sigil, tractant de despistar al seu marcador, va aconseguir rematar amb el cap enviant l’esfèric al fons de la xarxa i anotant el temporal 1-0.

En els 29 partits disputats, Santi Mina acumula 12 gols, 9 d’ells a la Lliga. Amb estos registres, el davanter iguala els registres del màxim golejador de l’equip, Rodrigo Moreno, que no va poder disputar el derbi per lesió. A ells dos els segueix Simone Zaza, amb 10 gols, tots marcats en la competició cassolana.

Fins i tot, Santi Mina encara va poder marcar dos o tres gols més. El primer amb una rematada acrobàtica després d’un centre de Gayà que va acabar sent escopit pel travesser. La primera part realitzada per Santi Mina va ser molt bona, amb quatre rematades, realitzant 15 passades i presentant una precisió del 93.3% en ells. Al final del partit, el gallec va acabar el partit amb set rematades, tres d’ells entre els tres pals.Les altres dos dianes pogueren aplegar, una el minut 80 de partit, però la  seua rematada va acabar estavellant-se en el pal. I la segona en el minut 85 quan va desaprofitar un mà a mà amb el porter que Oier va aconseguir repel·lir amb el seu cos.

Amb el gol al conjunt granota, Mina ha marcat en tres dels últims quatre partits de Lliga, a diferència dels anteriors, el tant davant el Llevant UD sí va valdre per a sumar els tres punts.