Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Samu Castillejo prop de signar pel Sassuolo

Per Sergio Botella · 31 Agost, 2023

Samu Castillejo és un dels descartes de Rubén Baraja per a aquesta temporada i se li porta buscant eixida des de l’inici del mercat. La situació del malagueny és bastant delicada perquè demana prop d’un milió d’euros per a rescindir el seu contracte, alguna cosa que el València no acceptava. A més, el jugador només acceptava acabar el seu contracte si ténia una cosa avançada amb un altre equip.

En aquestes últimes hores de mercat sembla ser que el jugador ha trobat un destí. Segons ha informat Relevo, el Sassuolo italià estaria negociant la seua arribada. El malagueny haurà de desvincular-se de l’entitat ché i recalar en el conjunt italià.

Malgrat que el jugador estava esperant proposades d’Aràbia que li convenceren, sembla que li ha seduït la idea de tornar a Itàlia després del seu pas pel Milan abans de la seua arribada a València el passat estiu.

Aquesta eixida avançada de Castillejo ha sigut la causant que s’haja autoritzat l’arribada de Yaremchuk per al voltant 3M bruts d’euros, ja que Peter Lim només acceptava operacions que no superaran el milió d’euros.