ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Samu Castillejo ja s’ha provat en els exercicis d’activació

Per Pablo Marquez · 07 Octubre, 2022

La principal incògnita per al partit d’esta nit davant Osasuna és Samu Castillejo. El davanter andalús té unes molèsties i no ha entrenat amb la resta del grup al llarg de la setmana. De fet, en el passat partit davant l’Espanyol, Gattuso va confirmar en la roda de premsa posterior que va ser canviat al descans per este problema.

No obstant això, Castillejo va sorprendre a tots pujant-se a l’avió amb la resta dels seus companys cap a Pamplona. La idea del futbolista i del cos tècnic era que es provara durant el dia de hui per a veure si tenia opcions de jugar.

Ara mateix, tal com ha pogut confirmar Blanquinegres, Samu Castillejo ja s’ha provat en els exercicis d’activació que ha fet la plantilla este matí. Després d’això, en el club hi ha poc optimisme sobre si el jugador podrà tindre minuts en el partit d’esta nit.

Per tant, tot fa indicar que, si no evoluciona de forma molt positiva durant les pròximes hores, Samu Castillejo no podrà jugar davant Osasuna en un partit molt important per als interessos del València. En el seu lloc, arribarà l’oportunitat per a Justin Kluivert, al qual Gattuso li demana més continuïtat en el joc.