Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

S’acaba l’Eurocopa per a Dinamarca… i Wass ha de decidir el seu futur

Per Miguel Castells · 08 Juliol, 2021

Daniel Wass afirmà que fins que no acabara l’Eurocopa no prendria cap decisió sobre el seu futur. Després d’un penal polèmic, la seua selecció ha caigut amb honors a la semifinal de la competició, i ara mateix l’encara jugador del València ha de valorar les ofertes que té damunt de la taula, inclosa la de quedar-se al conjunt blanquinegre.

El Copenhague es retira

Segons Héctor Gómez per a Golsmedia Comunitat Valenciana, Wass ha perdut l’oferta del Copenhague. El club danés estava dispost a quadrar el seu pressupost i guardar 2-3 milions per a fitxar al migcampista, però les declaracions que va fer el mateix Wass a una roda de premsa a l’Eurocopa, on deixava caure que tenia possibilitats de fitxar pel Brondby no sentaren gens bé i han decidit retirar-se de la lluita.

Ofertes d’Europa

El colp és dur, ja que la decisió anava a ser familiar, i això implicava com a prioritat tornar a casa, a Dinamarca. La família busca la tranquil.litat i Wass amb 32 anys veia amb bons ulls tornar al seu país natal. No obstant això, també hi ha ofertes de clubs europeus com l’Olympique de Marsella o l’Sporting de Portugal.

7-8 milions d’euros

L’equip francés és qui ha demostrat més interés i el València tracta de traure la major quantitat possible. El club blanquinegre ha taxat a Wass en 7-8 milions, però és quasi impossible que arriben a ixa xifra per un jugador de 32 anys que tan sols li queda un any més de contracte, i per tant si no ix este estiu el següent ho farà gratis.

D’esta manera, Wass ha de decidir entre el Brondby, l’Olympique de Marsella, l’Sporting de Portugal o quedar-se a València. Els francesos són qui més interés han mostrat, però Wass vol tornar a casa.