Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rubén Baraja tindrà dos grans problemes en el mes de gener

Per Alex Alfaro · 09 Septembre, 2023

Mouctar Diakhaby va celebrar a lo gran la classificació de Guinea per a la fase final de la Copa Àfrica. El torneig es disputarà del 13 de gener a l’11 de febrer a Costa d’Ivori. Durant eixe període i mentre Guinea estiga competint, el València perdrà al central. Un altre problema més per a un Rubén Baraja que compta amb una plantilla curta. Selim Amallah també estarà en la Copa Àfrica de 2024 amb el Marroc.

Diakhaby es va classificar després d’empatar a dos contra Malawi en un partit que s’ha disputat aquest dissabte i en el qual ha jugat els 90 minuts. Guinea ha tancat la fase de grups amb deu punts. El central, després d’aquesta classificació, estarà pendent dels partits que es perda amb el València a l’inici de l’any. Diakhaby podria ser baixa per a Baraja de tres a quatre jornades i també podria estar fora en alguna ronda de Copa del Rei.

La baixa de Diakhaby pot ser important per a Baraja en un futur, ja que l’africà l’ha jugat quasi tot fins hui. El ‘Pipo’ l’ha utilitzat de central i de pivot defensiu. A més, els dubtes amb Cenk segueixen presents.

Per part seua, Amallah està en una situació similar amb el Marroc, ja classificada per a la Copa Àfrica. El migcampista del València ha vist com s’ajornava el xoc d’aquest dissabte davant Libèria pel terratrémol que ha assotat al seu país.