Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Rodrigo Moreno: “Vull demostrar del que sóc capaç”

Per Blanquinegres · 30 Abril, 2016

Directe i clar, tant com està sent en este tram final de temporada. Rodrigo Moreno va passar per el Media Center de la Ciutat Esportiva del VCF després de finalitzar la que ha sigut l’última prova de la setmana abans de concentrar-se de cara a l’avant penúltima jornada del campionat de Lliga.

 

Crec que el treball de Pako és bo. Abans com a assistent ell estava present en els entrenaments. Ell està fent tot el possible per a fer-ho millor. Està demostrant que ha sabut canviar la imatge de l’equip. Està clar que el club decidirà, però des del meu punt de vista està fent un bon treball.

Crec que estic molt millor. Però més que al millor Rodrigo estem veient al millor València. Ha millorat la imatge que estava donant durant tota la temporada. Tant de bo que puga acabar estos últims partits al millor nivell.

Es deu a la millora de l’equip. Tots juguem junts, un al costat de l’altre. Si l’equip va en una bona dinàmica millorem tots. L’arribada de Pako ha sigut important per a la millora de l’equip.

Jo vull seguir, com tots els finals de temporada es comença a especular qui es queda i qui es va. Com s’ha donat la temporada és clar que hi ha coses que van a canviar en este estiu. Però a nivell individual m’agradaria seguir. Vull demostrar del que sóc capaç.

Podem millorar la imatge que vam donar al llarg de l’any. La temporada va ser molt dolenta, molt però del que s’esperava. És veritat que venim millorant en els últims partits i estos partits serviran per al netejar la imatge. També perquè el club arribe a les seues conclusions.

És un dels problemes que hem tingut durant tota la temporada. Que els jugadors no hagen tingut regularitat en les seues posicions.