+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Rodrigo Caio: “Tinc la sensació d’haver guanyat una gran batalla marxant al VCF”

Per Blanquinegres · 17 Juny, 2015

El recent nou jugador de 21 anys, Rodrigo Caio, va comparèixer davant els mitjans de comunicació del seu país per tal d’acomiadar-se de la seua afició. El jove migcampista defensiu va mostrar-se molt segur i il·lusionat per l’oportunitat que se li presenta només amb 21 anys. Va confirmar que dissabte pròxim s’espera la seua arribada a la Capital del Túria i així poder tancar al 100% el seu fitxatge per el VCF de cara a la temporada 2015-16.

 

Sé que tindré moltes dificultats dins i fora del camp. L’aspecte esportiu, tindré duels amb Messi, Cristiano Ronaldo, Suárez, Neymar, les grans estrelles del futbol mundial i que també juguen a Espanya. Jugar Lliga de Campions també serà una gran oportunitat de maduració.

És un somni jugar contra jugadors d’este nivell, sense cap dubte els millors del món. És en estos partits contra ells, que mostren com de gran és La lliga espanyola, una de les competicions més importants del món i espere poder mostrar el meu potencial. Necessite estar amb un bon cap. Encara tinc uns dies de descans, estic buscant descansar per arribar bé a la pretemporada.

Jo sé que el futbol és totalment diferent allà. Hauré de canviar molt, madurar. Una vegada que puga mostrar el meu potencial, me dedicaré a la formació i conquerir el meu espai. El creixement ha de ser constant. Vaig a fer tots els meus somnis.

Tinc la sensació d’haver guanyat una gran batalla marxant al VCF, després de 7 mesos lesionat.

Hi va haver moments de gran tristesa. Jo estava bé, mostrant el meu potencial i vaig haver de parar. Vaig superar tot això amb l’ajuda de tots. El personal de la fisioteràpia de Sao Paulo té gran part de la mateixa. Va aconseguir més, vaig tornar en bona forma, sense dolor i restriccions i vaig anar coronat amb aquesta fita. Vaig a fer tots els meus somnis realitat.

L’adéu és sempre trist. Deixe molts amics ací, moments d’alegria, persones que formaven part dels èxits. Estic molt agraït a tot el Sao Paulo. Em vaig assegurar d’agrair al professor Osorio que, tot i el poc temps aquí em va ajudar molt. Estic segur que tindrà èxit ací.