Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso analitza el partit davant el Barça i explica com refarà a l’equip

Per Alex Alfaro · 28 Octubre, 2022

Gattuso ha parlat en roda de premsa este matí a la Ciutat Esportiva de Paterna on ha explicat els plans que té per al dia de demà tenint en compte el rival i les múltiples baixes que pateix l’equip per lesions i diferents baixes. Parla de noms propis, com és el cas de Foulquier que ja va jugar com a carriler enfront del Barça. També ha assenyalat que té por al partit, igual que a tots els de La Lliga, però el “partit comença 0-0”

Mig del camp

“Tenim un problema en el mig del camp. En defensa només hem perdut a Diakhaby, Cömert està bé. En el mig del camp, tenim un problema amb *laix, Yunus i Nico. Juguem contra un gran equip i hem de fer una gran faena. Segurament jugarem un gran partit”

Foulquier

No sé si Foulquier jugarà en el mig. Mirem on pot jugar, si en el mig o de carriler”

“A Sevilla Foulquier jugava de carriler quan teníem pilota. I ho fem quan juguem contra jugadors que tenen molta tècnica”

Mentalitat

“La mentalitat del meu equip no va a ser diferent davant el Barça”

Partit gran

“He jugat partits així moltes vegades. He vist sempre una gran atmosfera a Mestalla i demà tindrem 45 mil persones a Mestalla. Tenim una gran afició i espere jugar un partit per a que estiguen orgullosos”

Problemes del Barça

“M’agrada parlar del meu equip. Tinc molts problemes en el meu equip per a pensar el que pot estar passant en el vestuari del Barça. Estan jugant a un futbol increïble encara que Europa és diferent”

Segones parts

“Hem parlat molt en esta setmana sobre les segones parts. Hem començat 8 vegades amb avantatge. El partit no s’acaba en 45 minuts. Crec molt en este equip i tinc molta confiança. És normal que estiga trist. Perdem partits que són increïbles. Mereixeríem tindre 19/20 punts”

Experiència

“És molt fàcil parlar d’experiència. El Barça també té jugadors joves. És una excusa que a mi no m’agrada i s’ha d’acabar ací”

Entorn

“Quan jugava al Milà, en la pilota parada en contra tenia molta por. Tots els periodistes ens deien que érem un desastre. Quan es parla molt d’alguna cosa és complicat donar-li la volta a això. No hem de pensar que no tenim experiència, hem de treballar dia a dia”

 

Partits que fan por

“A mi tots els partits em fan por. En La Lliga no és fàcil jugar contra ningú. El partit de demà tots pensen que el Barça ve ací a tindre un gran resultat. El partit comença 0-0. Tenim molt respecte però cal jugar el partit”

 

Lewandowsky

“Lewandowsky no és l’únic problema. Hi ha molts jugadors amb un joc increïble”