ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja parla sobre les possibilitats que té Hugo Duro de jugar demà

Per Alex Alfaro · 04 Novembre, 2023

Rubén Baraja ha parlat en sala de premsa en la prèvia del partit de demà enfront del Granada a Mestalla.

Importància del partit:Quan tens possibilitat de creure en una manera de jugar, anar encaixant les peces i repetir patrons de posicions també t’ajuda perquè els jugadors es van coneixent però és difícil repetir onze perquè sempre hi ha sancions, lesions, o vàries el sistema. La versatilitat de la plantilla és important i sempre demanem coses que es puguen fer als jugadors, mai coses que no es poden fer. Hi ha jugadors que poden jugar per dins i fora i això és compromís i concentració que tenen ells”

Valoració Granada: “Tenen individuals de molt de nivell. Han guanyat per això, Bryan, Boyé, Uzuni, hem d’estar molt atents. En la perduda és com són perillosos. No deixar-los córrer contres. A casa hem de dominar, hem preparat el partit focalitzant en les coses importants”

No pensar en res més: “Hem d’afrontar el partit amb l’objectiu d’aconseguir els 3 punts. Demà serà difícil com tots. No ens preocupa res més a fer un bon partit demà. Fer les coses que hem parlat i vist aquests tres dies. Ni comptes ni teories em lleven temps”

Hugo Duro: “Ell més que res, el seu problema passa per aguantar el dolor. És una zona dolorosa i és capaç de suportar-ho, estarà més prop de jugar. Les ganes d’estar i participar són importants. Esperarem a veure”

Aconseguir els 3 punts: Estic concentrat en el partit de demà, en el que significa per a nosaltres com a equip, de repetir patrons i donar-li consistència a l’equip en el camp on siga. M’agradaria veure continuïtat i aconseguir la victòria davant de la nostra afició”

Normativa Copa del Rei: “Ningú m’ha dit res, jo considere que algunes coses quan va passant temps s’haurien de millorar i determinades regles que limita molt en aquestes primeres dates de la Copa, on els joves s’incorporen a primer equip. Espere que canvie perquè crec que en general pensem tothom semblant”.