La millor informació del ValènciaCF en valencià

Robert li va presentar a Murthy el seu equip tècnic
,

Robert li va presentar a Murthy el seu equip tècnic

COMPARTIR

728-90

Els jugadors encara no saben per què Meriton va acomiadar a Marcelino després que classificara l’equip dos anys consecutius a la Champions i tornara a guanyar un títol onze anys després.

Primer va ser el tècnic asturià, després Longoria i finalment, Mateu Alemany. Per a ser el seu substitut, es va negociar amb Robert Fernández, però va ser César qui va ocupar eixe lloc.

Segons apunta Superdeporte, en eixa reunió, l’exjugador del VCF li va presentar a Anil Murthy el seu equip, el qual estava format per Albelda, Vicente, Juan Sánchez, Pep Serer i Urbano.

Quatre d’ells anirien a la secretaria tècnica

Vicente, Juan Sánchez, Serer i Urbano anaven a ser membres de la secretaria tècnica. Estos quatre ja han tingut experiència anteriorment com a secretaris tècnics.

Vicente va trencar relacions amb Longoria

L’extrem valencià va arribar al VCF de la mà de García Pitarch, qui va dimitir posteriorment. El de Benicapal va ser qui va tancar el fitxatge de Zaza, però les seues diferències amb Longoria van fer que eixira.

Serer té bon ull per als fitxatges

Serer ha treballat al VCF i al FC Barcelona en les llavors de la secretaria tècnica. Va estar baix el comandament de Robert Fernández al conjunt culer.

Albelda, com a entrenador del Mestalla

Albelda acabava de començar la seua carrera com a entrenador de futbol. En un principi, Robert volia a l’excapità com a portaveu del club, però es va plantejar sèriament posar-lo a la banqueta del Mestalla.