Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El germà i representant de Cavani estan a València on es reuniran amb el club, Corona i Lay Hoon

Per Alejandro Fernandez · 29 Maig, 2023

Edinson Cavani va arribar al València en l’últim mercat d’estiu després de rebutjar diverses ofertes més potents econòmica i esportivament. Abans del mundial estava en un bon estat de forma, però després de l’aturada, el davanter uruguaià no va tornar a ser el mateix.

El germà i representant de Cavani està a València on es reunirà amb el club, Corona i Lay Hoon, per a conéixer la idea de l’entitat per a la temporada 2023/24, segons ha informat Tribuna Deportiva. A més, Héctor Gómez ha transmés que el club valora tots els escenaris possibles, inclosa la carta de llibertat.

El tècnic del València ha apostat en les últimes trobades per la seua suplència i igual el jugador pot estar buscant una eixida. “Sabeu que no m’agrada personalitzar. Hui hem triat buscar un altre tipus de partit que a vegades quan està Edinson d’inici. Era un partit on volíem buscar tindre combinacions per dins, per a després eixir ràpidament per fora tant amb Lato, que ho estava fent bé fins que ha tingut el colp, i amb Diego i amb Justin, que ens donen velocitat. Hem eixit amb molta velocitat i hui Cavani ha entrat en el moment que hem considerat. Sense més“, va declarar Baraja ahir sobre Cavani en roda de premsa.

Diferents equips s’han posat en contacte amb l’entorn de Cavani, com és el cas de Boca Júniors, que somien amb incorporar al jugador uruguaià en les seues files. El València podria retindre al futbolista si aconseguira la permanència en Primera Divisió, però una de les opcions que estan sobre la taula és la seua eixida, entre altres coses pel seu alt salari.