La millor informació del ValènciaCF en valencià

Reunió clau entre Corona, Anil i Bordalás en Paterna
,

Reunió clau entre Corona, Anil i Bordalás en Paterna

COMPARTIR
Durant aquest matí tindrà lloc una reunió clau a Paterna entre Corona (director de futbol), Anil Murthy (president del València) i Bordalás per a desembossar la decisió del central i prendre una decisió amb el tema del central. A Bordalás li hauria agradat que estiguera per a aquest partit de Copa del Rei, però serà una cosa impossible.

Embolic intern

Durant el dia d’ahir, la Cadena SER va informar que Bordalás havia decidit apartar-se de les decisions de mercat. És a dir, continuar gestionant de manera personal el fitxatge de diferents jugadors. Ell estava sent la persona que estava cridant a agents i jugadors per a tractar de adelantar operacions, però sense cap èxit degut al poc suport que ha tingut per part del club. No obstant, això no vol dir que no continue tenint vot i opinió en els jugadors que acaben arribant a la plantilla. 
 

Álvaro González el millor situat

Ara mateix, Álvaro González és el millor situat per a arribar a València. No és el jugador preferit per Bordalás però ara mateix és l’únic central que pot encaixar en la situació *económia del club.