ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El missatge d’Ilia Topuria a Mamardashvili

Per Blanquinegres · 28 Abril, 2024

Ilia Topuria i Mamardashvili, tots dos d’origen georgià, mantenen una gran relació des dels últims mesos. Referències absolutes en els seus respectius esports, habitualment han demostrat el seu afecte mutu.

Ilia és tota una icona de les Arts Marcials Mixtes al nostre país. El passat 18 de febrer, es va convertir en el nou campió d’UFC en la categoria de pes ploma després de guanyar a Volkanovski. Després d’este triomf, es va convertir en el primer espanyol a aconseguir un cinturó d’aquesta competició.

Ilia i Giorgi es coneixen de fa temps. Va ser quan el València CF va rebre la visita del conegut lluitador hispà-georgià de l’UFC, Topuria, en la passada temporada. Un dia en què va poder conéixer els secrets del centenari estadi de Mestalla, on va compartir uns moments amb els jugadors de l’Acadèmia VCF i va presenciar la victòria del conjunt valencianista davant el Getafe CF.

Ara Ilia Topuria ha publicat una foto en xarxes socials amb Mamardashvili on ha assenyalat que el porter “escriurà història”