ACTUALITAT  

El possible onze del València CF davant el FC Barcelona

Per Mauro Pérez · 29 Abril, 2024

El València CF es prepara per a un enfrontament crucial contra el Barcelona en l’emblemàtic estadi de Montjuïc, una visita que no feien des de fa 15 anys. Esta jornada, que originalment estava programat per a un altre dia, s’ha posposat per a permetre al Reial Madrid tindre més temps de preparació per al seu pròxim partit de la Champions League.

El partit contra el Barcelona no sols representa una oportunitat per al València CF de sumar punts en LaLiga, sinó també una volta a un lloc ple d’història i emocions contrastants per al club. Montjuïc, on l’equip ha patit derrotes en finals de Copa, però també ha celebrat un títol de Lliga, és un escenari carregat de significat per als aficionats valencianistes.

No obstant això, el partit del València CF està fermament en el present i en la necessitat d’assegurar un bon resultat en el partit i aprofitar l’empat del Betis. El possible onze titular de l’equip està marcat per les baixes de Roman Yaremchuk, José Luis Gayà i Diakhaby.

L’entrenador Rubén Baraja enfronta decisions clau, especialment en el centre del camp, on diversos jugadors competeixen per un lloc en l’equip titular. La porteria serà defensada per Giorgi Mamardashvili, mentre que la línia defensiva i l’atac semblen més definits. No obstant això, en el centre del camp, Baraja té diverses opcions per a triar. Amb tot això el possible onze seria: Mamardashvili, Foulquier, Mosquera, Cenk, Jesús Vázquez, Fran Pérez, Pepelu, Javi Guerra, Diego López, Almeida i Hugo Duro.