ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Coneix l’hora a la qual Pedro Sánchez donarà a conéixer la seua decisió

Per Blanquinegres · 29 Abril, 2024

El president del Govern, Pedro Sánchez, compareixerà este dilluns a partir de les 11 en el Palau de la Moncloa en una declaració institucional en la qual revelarà si finalment segueix o no al capdavant de l’Executiu després de cinc dies de reflexió. La primera convocatòria havia sigut anunciada a les 12, però finalment s’avança una hora.

La Secretaria d’Estat de Comunicació ha anunciat eixa compareixença de Sánchez en la qual es traslladarà la seua decisió final després de que dimecres passat comunicara la cancel·lació de la seua agenda per a reflexionar sobre si ha de continuar com a president del Govern. Una cosa que va fer en una carta a la ciutadania en la qual va lamentar una campanya “d’assetjament i enderrocament” en contra seua.

Necessite parar i reflexionar. M’urgeix respondre’m a la pregunta de si val la pena, pese al fang en el qual la dreta i la ultradreta pretenen convertir la política. Si he de continuar al capdavant del Govern o renunciar a aquest alt honor”, va escriure en eixa carta, en la qual també va acusar PP i Vox de ser “col·laboradors necessaris” d’un “atropellament tan greu” al costat de “una galàxia digital ultradretana”, en referència a l’organització ultradretana Manos Limpias.