+  ACADÈMIA GLOVAL  VCF MESTALLA  

Repàs del cap de setmana a l’Acadèmia GloVal

Per Blanquinegres · 14 Septembre, 2015

L’activitat és frenètica a la Ciutat Esportiva del VCF des de fa ja setmanes. Una setmana més des d’estes línies vos apropem les progressions dels equips insígnia de l’Acadèmia GloVal; el Mestalla, el VCF Femení i els juvenil, tant l’A com el B. Repartiment de somriures i cares llargues durant esta jornada.

El VCF Mestalla i el VCF Femení van sumar les primeres derrotes del curs. El conjunt de Curro Torres va vore com la seua ratxa es tancava amb la derrota per la mínima davant l’Olímpic de Xàtiva (0-1). Tot i la insistència blanquinegra en busca del gol, el matiner gol visitant va ser suficient per a que els ‘socarrats’ trencaren el camí dels punts pel que passava el filial blanquinegre. Les xiques de Cristian Toro per altre costat també va tornar del seu compromís a Lezama davant l’Athletic Club amb 0 punts. Les xiques, a la jornada dos, mesuraven les seues forces davant unes de les favorites, junt a les blanquinegres, a la competició. Finalment, el femení va sumar la primera derrota per 3 gols a 2, tot i que van ser les valencianistes les primeres en comandar a l’electrònic.

Les alegries del cap de setmana les van posar els juvenils de la pedrera valencianista. Per una banda, el Juvenil A de Miguel Angel Angulo va eixir vencedor al derbi de la Capital del Túria. Va guanyar amb autoritat, per 4 gols a 0 al Juvenil A del Llevant UD. Els gols els signaren Rafa Mir, per partida doble, Antonio Martínez i Alberto Gil. Recordar que el Juvenil A, començarà dimecres el seu camí a la seua particular Champions League davant el Zenit Sant Petersburg. Per l’altra banda el Juvenil B, també va sumar la seua segona victòria del curs davant l’E-1 València per un resultat molt ajustat, 0-1, gol de Jaime Sierra.