La millor informació del ValènciaCF en valencià

RELEVO: Belloti dona el “sí” al València
,

RELEVO: Belloti dona el “sí” al València

COMPARTIR

Belotti continua sent una opció molt realista per a arribar al València i és un dels noms que ara mateix té el club damunt de la taula. 

Segons va avançar el diari Relevo, Andrea Belotti actualment és l’opció número u per al València si finalment ix Maxi Gómez. La realitat és que el club té una difícil situació amb els extracomunitaris, per la qual cosa algun o bé Marcos André o bé Maxi Gómez hauran d’eixir abans que acabe el mercat.

No obstant això, ara mateix el principal problema per a portar a Belotti, com és habitual, és els diners. No obstant, també hi ha altres equips com la Roma que estàn apostant prou fort per el jugador. 

José Machín molt prop del València

El València es troba molt prop de tancar el que seria el seu tercer fitxatge. Es tracta de José Machin, futbolista del Monza tal com ha avançat el portal italià especialitzada en fitxatges Tutto Mercato.

José Machín juga actualment al Monza i l’acord es podria tancar amb una cessió amb opció a compra. Tal com ha informat el periodista Héctor Gómez, l’acord no es troba tancat segons han trasmitit fons del club, però l’entorn del futbolista espera que es tanque amb la fòrmula que vos hem contat. 

Seria el tercer fitxatge de la temporada, a la espera de que comencen a eixir futbolistes. Durant el dia de hui ha sigut inscrit Hugo Duro en la lliga, però ni Lino ni Samu Castillejo han pogut apareixer com a futbolistes del València en el perfil de La Liga perquè no hi ha espai en el FPF. 

El jugador de 25 anys, que ha destacat al Monza, va començar la seua formació en les categories inferiors del Màlaga arribant a coincidir amb Samu Castillejo com a company i amb Salva Ballesta com a entrenador. També es va formar en les files de la Roma i és internacional amb Guinea Equatorial.