ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rafa Mir se sincera sobre la seua possible tornada al València

Per Alex Alfaro · 18 Novembre, 2023

La direcció esportiva del València es troba pensant en el pròxim mercat d’hivern i ja està tantejant als jugadors que podrien arribar per a reforçar la plantilla actual. Rubén Baraja ha demanat a jugadors de perfil ofensiu i per això, Carlos Vicente és un dels quals el València intentarà incorporar durant el mes de gener.

Però Carlos Vicente no és l’únic jugador que la direcció esportiva i el cos tècnic volen portar al València. Rafa Mir vol eixir del Sevilla i el Valencia no tancaria la porta a anar a per ell en el mercat hivernal, segons ha informat Héctor Gómez en Tribuna Deportiva.

El futbolista murcià va voler eixir del Sevilla en busca d’oportunitats i minuts de joc, però el Sevilla li va tancar l’eixida fins a l’últim moment del mercat d’estiu i va haver de quedar-se en les files sevillistes. El paper de Rafa Mir al Sevilla és secundari i no compta molt per a Diego Alonso, qui no alça el vol del club.

Rafa Mir no ha tancat mai la porta al València i sempre ha mostrat el seu afecte i interés per tornar a la que un dia va ser la seua casa, el València CF. L’entitat valencianista vol augmentar el nombre d’efectius en l’atac i veu amb bons ulls apostar pel sevillista.

Amb la volta d’Alberto Marí després de la lesió, Baraja comptarà amb diversos futbolistes de perfil ofensiu, amb Hugo Duro, Diego López i Roman Yaremchuk. L’entrenador valencianista ja va voler a Rafa Mir en el mercat d’hivern, però el Sevilla va bloquejar l’operació per complet, però en el pròxim mercat, el València ho tornarà a intentar.

Rafa Mir parla en FútbolConTemo

És on em vaig criar, on vaig créixer com a jugador i persona. Vaig estar molt temps. Un munt de coses. És un club important per a mi. Durant aquest temps, que se m’ha relacionat amb ells, he dit que tinc un afecte enorme. Després ja veurem què passa, però l’afecte que els tinc no depén de si sona o no. La gent vol buscar eixe titular i sembla que no pots parlar bé dels clubs on has estat. Clar que tornaria. Si es donaren les circumstàncies, tornaria. En els dos llocs vaig ser molt feliç”.