Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Quantes persones podran entrar al Trofeu Taronja ?

Per Alex Alfaro · 11 Juliol, 2021

El València tenia programat per al 4 d’agost el dia de la celebració del sempre esperat Trofeu Taronja. Un moment sempre especial a l’estiu, on després de 2 mesos llargs l’afició pot tornar a veure a Mestalla al qual serà part de l’equip de la següent temporada. Aquesta vegada, el rival per a l’esdeveniment seria el Milà. Un partit d’alts tornats que comptaria amb estreles com Ibrahimovic.

La intenció del València era poder utilitzar el xoc com una prova del que serien els partits de la Lliga amb el retorn de l’aficionat a les graderies. Des del club tampoc esperaven un ple, però sí que comptar amb un gran percentatge d’aficionats.

No obstant això, ara mateix sembla una cosa notablement complicada. Si el Trofeu Taronja se celebrara en el dia de demà només el podrien veure 3000. Les noves restriccions en esdeveniments massius llastren enormement al València qui es manté a l’espera de l’evolució de la pandèmia.

A més, aquesta limitació de l’aforament podria provocar que el Trofeu Taronja fora un esdeveniment que provocara pèrdues al València. Són ja 50 anys d’aquest torneig estiuenc, i més que mai serà estrany.

Ara només queda esperar que els contagis baixen per a poder tornar a casa. Per a poder tornar a Mestalla.