Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Qatar confirma 7 anys de presó per mostrar una bandera LGBT al Mundial

Per Blanquinegres · 27 Juny, 2022

El Mundial de Qatar està sent molt polèmic i encara no ha començat. La candidatura del país àrab va eixir cap avant en un procés dubtós. De fet, una de les principals queixes sobre celebrar el mundial en Qatar és que és un país en el qual no es respecten els drets humans. 

Qatar prohibirà l’homosexualitat al mundial 

En el dia de hui, segons ha informat Radioestadio, el portaveu del Munidal de Qatar ha fet les següents declaracions sobre la comunitat LGBT, a la qual no es respecten els seus drets en el país d’orient. 

Qui mostre la bandera LGBTQ en la pròxima Copa del Món de futbol, serà arrestat per 7 o 11 anys. Estem en un país islàmic, s’ha de respectar la nostra religió, creences i cultura.

A més d’açò, Qatar informa que les persones homosexuals no podran mostrar el seu afecte en públic. De fet, la repressió en Qatar no és notícia. Fa menys d’una setmana, el país islàmic també anunciava que el sexe fora del matrimoni durant el Mundial de Qatar també estaria penat amb set anys de presó. 

Les paraules del President de la FIFA

Per la seua part, el president de la FIFA, Gianni Infantino continua declarant que els drets de les persones homosexuals seran respectats mentre es celebra el Mundial. De fet, el president assegura que s’instal·larà en el país per a assegurar els drets de la comunitat LGBT. No obstant això, Infantino va fer unes declaracions molt polèmiques on no semblava això. 

La comunitat LGBT serà benvinguda a Qatar, però han de respectar la cultura local. Si Qatar no donara la benvinguda a tots no haguera organitzat l’esdeveniment ací. Estem capacitant als responsables i treballant de la mà amb les entitats i la policia i els donarem la benvinguda a tots.

Molts treballadors immigrants han mort a Qatar

El diari britànic The Guardian ha informat que, des de l’adjudicació que el Mundial seria en Qatar en 2010 han mort un total de 6.751 treballadors. Les condicions a les quals han estat sotmeses estes persones han sigut infrahumanes. A més, és important indicar que totes les persones que han mort en este estat han sigut immigrants provinents de països com India, Pakistà, Sri Lanka, Nepal i Bangdalesh. 

Amb tots estos problemes, Qatar afronta en el mes de novembre el Mundial més polèmic de la història. Molts jugadors i aficionats no entenen com es pot celebrar un esdeveniment tan important en un país en el qual no es respecten drets humans bàsics.