Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Primer test seriós de la pretemporada

Per Blanquinegres · 13 Juliol, 2017

El València Club de Futbol disputarà esta vesprada el primer partit amistós de pretemporada davant un rival d’entitat. A partir de les 20.30 hores, i retrasmés en directe per les càmeres de GOL, el conjunt blanc-i-negre s’enfronta davant l’Sporting de Portugal. Després de la contundent i senzilla victòria del passat dimarts davant el feble Lausanne suís per 0-5, els hómens de Marcelino García Toral es veuran les cares amb tot un clàssic de la lliga del país veí.

El duel servirà de nou per a comprovar com evoluciona tàcticament l’equip a l’hora d’adaptar-se al nou sistema del 4-4-2. L’objectiu del tècnic asturià continua sent el de millorar el rendiment defensiu i aconseguir deixar la seua porteria a zero. A més, jugadors que encara generen dubtes com ara BakkaliMedran o Vezo o el mateix Abdennour tindran altra oportunitat per convéncer al preparador de Villaviciosa. A més, hui serà altre duel en el qual hi haurà un protagonisme important per als canterans.

Altra dada curiosa és que els de Mestalla es retrobaran amb un vell conegut de la parròquia valencianista: Jeremy Mathieu. El francés, que al llarg de l’estiu va desvincular-se de Futbol Club Barcelona, ha signat per l’Sporting.