+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA VCF-R.Madrid: Mestalla contra el campió de campions

Per Pere Alapont · 04 Gener, 2015

Ha arribat el dia. El partit que amb més ganes espera l’afició del València cada temporada. El València contra el Reial Madrid. Una rivalitat que ha anat incrementant-se temporada rere temporada. Molts partits, moltes polèmiques, escàndols arbitrals, una final de Champions… Aquest any un nou València, renovat, jove, que il·lusiona, contra un Madrid que ve de guanyar el Mundial de Clubs i de demostrar que està en el seu millor moment després de molts anys. Al Madrid que ve se li tem, se li respecta i se’l considera pràcticament invencible. No obstant, això no ha sigut motiu perquè l’afició de Mestalla haja esgotat les entrades per al duel de demà i perquè l’ambient que es vaja a viure siga molt hostil per a l’equip visitant.

Sobre el tapet és molt probable que debute com a titular amb el València Enzo Pérez. La baixa de Javi Fuego per sanció i la no convocatòria de Filipe Augusto obrin les portes de la titularitat al jugador argentí que ha costat ni més ni menys que 25 milions d’euros. Per part dels de la capital d’Espanya, el central Sergio Ramos serà dubte fins a última hora i el tècnic dels madrilenys, Carlo Ancelotti, ha assegurat que si no està al cent per cent, no jugarà.

Els homes de Nuno tractaran de tombar als actuals campions mundials, una cosa que a Mestalla no es produeix des de l’any 2009, quan Baraja, Mata i Silva s’encarregaren d’enfonsar l’equip blanc amb 3 grans gols. 6 anys després, 50.000 persones tractaran d’ajudar el seu equip perquè un resultat similar torne a produir-se.