+  PRIMER EQUIP  

6 anys sense guanyar al Reial Madrid en Mestalla

Per Pere Alapont · 02 Gener, 2015

El València Club de Futbol tractarà d’acabar aquest diumenge amb la mala ratxa que ve arrossegant als últims enfrontaments com a local contra el Reial Madrid. Des del 9 de maig de 2009, dia en el qual els de Mestalla tombaren els madrilenys amb un contundent 3 a 0, l’equip no ha sigut capaç de tornar a vèncer els blancs. Aquell dia el València va passar per damunt al Reial i s’emportà els tres punts gràcies als gols de Mata, Silva i Baraja.

Des d’aquella data, els dos equips s’han enfrontat 6 voltes més a Mestalla, 5 en Lliga i 1 en Copa, i els blanquinegres només han pogut aconseguir un empat, que fou al partit coper. Les derrotes, a més, han tingut marcadors contundents (0-5, 3-6, 2-3) i no han estat exemptes de polèmiques arbitrals.

Atenent-nos a les bones dinàmiques golejadores dels dos equips i als partits precedents, l’afició pot preparar-se per a un encontre intens, amb alguna que altra polèmica i amb dianes a les dos porteries. El que ve sent, sense anar més lluny, tot un València-Madrid.