Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

FEMENÍ  

PRÈVIA: Tornar a sumar

Per Laura Alapont · 19 Desembre, 2020

El VCF Femení viatja a San Sebastián per aconseguir eixir de la mala dinàmica després de dues jornades sense sumar en les que ha encaixat onze gols, per aconseguir-ho tindrà davant a la Real Sociedad de Natalia Arroyo, tot un aspirant a Champions. Aquest dissabte a les 14:00 h al gespa de Zubieta nova cita de l’equip de José Bargues amb la victòria televisada per GOLTV.

La bona notícia en l’equip valencianista és la tornada a la convocatòria, després de lesió, de la capitana Marta Carro, l’andalusa junt amb Anna Torrodà són un sinònim de seguretat i estabilitat al mig de camp. No podrà comptar José Bargues amb Carla Bautista i Julia Aguado que continuen amb la seua recuperació.

Per part del conjunt txuri-urdin serà Mariasun Quiñones la que no estarà per defensar la porteria de la Real Sociedad, no obstant això, la jove Adriana Nanclares ha demostrat ser igual d’eficaç deixant la porteria a zero a la Jornada 8 enfront de l’Sporting de Huelva.

El VCF Femení tindrà davant un equip competitiu que a Zubieta sols s’ha deixat punts davant del líder de Primera Iberdrola, l’UDG Tenerife. La principal arma amb què compta Natalia Arrollo és Nahikari García, acostumada a marcar a l’equip de la capital del Túria, el seu gol va decidir el partit a favor de les basques la passada temporada. Per a acompanyar-la en l’atac la ràpida Bárbara Latorre serà un dur rival per a les laterals del València. Un equip que, a més, compta amb gran presència al centre del camp després de l’arribada de Maitane i Gemma Gili.

L’equip de José Bargues és dècim amb tretze punts, després de dues derrotes voluminoses necessita tornar a sumar per aconseguir retrobar-se amb la confiança perduda. Amb l’assignatura pendent dels errors defensius viatja a San Sebastián per corregir-los davant un dels equips més perillosos de la lliga.