La millor informació del ValènciaCF en valencià

Peter Lim ha avalat el 5% per a inscriure jugadors
,

Peter Lim ha avalat el 5% per a inscriure jugadors

COMPARTIR

Com cada temporada, la Lliga de Futbol Professional publica el límit salarial de cada equip. L’organisme de control financer és qui s’encarrega del compliment de les normes del Fair Play Financer. Els clubs són responsables de complir amb este límit. 

Peter Lim fica 5,4 milions d’euros

Després d’això, Javier Tebas i Javier Gómez han fet una roda de premsa sobre el control econòmic de la lliga. El periodista valencià, Hèctor Gómez, ha preguntat sobre si Peter Lim ha avalat el 5% per a inscriure jugadors. La resposta de la lliga ha sigut que sí. 

Per tant, l’aval de Peter Lim ha suposat que el màxim accionista del València CF ha avalat el 5% de la xifra de negoci per a poder utilitzar 5.4 milions d’euros a l’hora d’inscriure jugadors. El València tindrà fins al 30 de juny de 2023 per a cobrir eixa xifra. Si no és així, serà Peter Lim qui haja de pagar-la. 

A més d’això, des de la Lliga també han confirmat que el València està molt a prop de poder ajustar els seus gastos amb els ingressos.  Al llarg de les últimes temporades, des que no es va classificar per a Champions, el València ha hagut de vendre als seus jugadors més importants per a poder adaptar-se al Fair Play Financer que marca la lliga. 

Gattuso es reunirà amb Peter Lim

D’altra banda, Gennaro Gattuso ha confirmat hui a roda de premsa una gran notícia, i és que després del partit davant el Celta de la setmana que ve anirà a Singapur a parlar amb Peter Lim. Els dos ja es coneixen presencialment, ja que l’italià volà al continent asiàtic per a saber les condicions en les quals firmava pel València, i ara ho fa per a posar-se al dia amb el màxim accionista.