Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Peter Lim en 2015: “El meu objectiu és competir al més alt nivell tots els anys”

Per Alex Alfaro · 04 Desembre, 2022

En poques setmanes es compliran set anys de l’última vegada que Peter Lim va parlar per a l’afició valencianista en una entrevista que va concedir als mitjans de comunicació del club. L’entrevista va ser publicada en el canal de Youtube del València i tenia lloc un any després que Peter Lim es convertira en el màxim accionista de la societat. Set anys després podem mirar com cap de les coses que va explicar en aquella entrevista s’han complit.

Balanç del primer any

“Ha sigut un any molt emocionant. Ha sigut una experiència d’aprenentatge increïble. En el primer any, crec que el que més feliç em va fer va ser el fet que l’estabilitat econòmica del club ja és molt clara. Les bases estan. Crec que encara estem en camí, però definitivament ha sigut el nostre major assoliment. Hem estabilitzat la situació amb els bancs i tots els creditors i la posició de liquiditat del club. El club està en la situació econòmica per a competir al màxim nivell.”

El seu millor moment

“El moment inoblidable va ser la benvinguda dels fans, va ser un gran gest per part de la gent de València. Em vaig sentir molt ben rebut quan vaig arribar al meu primer partit. Vull agrair-ho a l’afició”

El València des de Singapur

Hi ha una gran diferència d’horari. Si els partits són a les 10, ho veiem a les 4 del matí, però no és un sofriment. Ens alcem i gaudim. Ens sentim com qualsevol altre aficionat. Quan no guanyem ens sentim malament.

Metes del club

El club necessita tindre estabilitat. Estabilitat econòmica i en el terreny de joc. Totes dos coses estan relacionades. Els jugadors cobren molts diners, i necessitem tindre un bona gestió econòmica. Crec que una vegada tinguem això, podrem aconseguir tota la resta, perquè el futbol es basa en l’economia. Òbviament, el meu objectiu a llarg termini per a este Club és posar-nos en una posició en la qual puguem competir al més alt nivell tots els anys. No es tracta de gastar molts diners i al següent haver de vendre als nostres millors jugadors per a ajudar a la part econòmica de l’entitat

Elecció de Neville

“La decisió de canviar a l’entrenador mai és alegre. Vaig triar a Gary no perquè és bon amic, és un bon entrenador que per casualitat és bon amic. Vaig veure en ell un gran potencial. És un comentarista d’elit en UK i el vaig triar pel seu coneixement del futbol. Ja decidirem una vegada acabe la temporada, és així com ho veig i confie molt en ell. L’únic problema serà l’idioma, però el pot superar. El més important és la seua experiència i podrà mantindre unit a l’equip. Tenim un equip molt jove. Fa falta algú amb experiència. Sé que molta gent diu que no ha sigut entrenador, però té les qualitats. Ha sigut entrenador assistent amb UK, al Manchester jugava un paper com a capità. Ha aprés molt de Ferguson sobre com gestionar a jugadors”

La plantilla

Quan entre al vestuari els veig amb afecte i color. Però per la pressió immensa que tenen. Vull que els jugadors sàpien que ho entenc tot. No tinc el missatge de si no guanyes alguna cosa et tire fora.El meu missatge per a ells és continuar aprenent. És qüestió d’alçar-se. Necessiten jugar anys junts i tindre paciència. Tocar de peus a terra. Podrem tindre un gran equip en 2 o 3 anys.

L’afició

Tenim una afició molt apassionada. Com estimen tant al club, només volen bons resultats. Actualment La Liga té un nivell molt alt i l’últim pot guanyar. El meu missatge és que cal tindre paciència amb els jugadors. Tots cometem errors. Cal recordar que tenim un equip molt jove. Afecta molt a l’ànim dels jugadors. El meu missatge és que estem al costat del club. Estem tots del mateix costat. És molt injust que diguen que no estem tractant de fer el millor per al club. No té sentit. Hem vingut ací, hem invertit molts diners i estem donant el millor de nosaltres. A vegades cometem errors, però esperem que l’afició entenga que volem que el València siga un gran club