Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Peter Lim: “El projecte del VCF és a llarg termini, una mala temporada no ens desanima”

Per Blanquinegres · 23 Maig, 2016

La fi del viatge blanquinegre per terres de Singapur ha acabat deixant una conversa pública del màxim accionista del València CF amb els mitjan de comunicació externs al Club desplaçats junt a la comitiva oficial valencianista. El magnat de Singapur va poder xarrar amb els companys de comunicació d’AS, MARCA, LAS PROVINCIAS i LEVANTE EMV i així d’esta manera com a un perfecte amfitrió realitzar la primera entrevista amb un mitjà privat des de que aterrara a València allà per el mes d’octubre del 2014.

El missatge de fons, i en major resum, és el de que tant Meriton com ell mateix, com màxim mandatari, sap dels errors comesos i de que també es necessita el recolzament de l’afició de Mestalla i de tot el món a la que es tracta de seduir per fer del VCF un Club gran no només a València, no només a Espanya sinó a tots els punts del món.

 

Si estic en el València és per dos raons: una, perquè tinc el somni de crear un gran club, internacional i d’èxit, que faça a la seua afició estar orgullosa del club i així genere adhesió i atractiu en xiquets i joves valencians i de tot el món. I la segona raó per la qual estem ací és perquè en els últims deu anys molta gent ha gestionat malament el club, arribant a una situació econòmica de fallida que va necessitar buscar un inversor estranger per a ser rescatat. Quan jo vaig arribar el València estava novè, fora d’Europa i prop de la fallida després de vendre en deu anys a Mendieta, Gerard, Farinós, Claudio López, Silva, Vila, Isco, Joaquín, Mata, Jordi Alba, Mathieu i Soldado entre uns altres. On va ser els diners? Els fets són els fets.

El projecte del València és sòlid i a llarg termini, una mala temporada no ens desanima, en comptes d’açò ens fa més fortes, ens farà treballar el doble de dur per a buscar un futur millor. Estic convençut que hem d’aprendre dels errors comesos i anem a seguir avant amb èxit. Demane a l’afició que tinga un poc de paciència i veuran els resultats. La gran majoria de l’afició estima de cor al seu club i entén que en estos moment difícil, hem de donar confiança als nostres jugadors perquè se senten recolzats.

El València té un camí marcat des del primer dia, ser un club fort a València i a la Comunitat Valenciana mentre creix internacionalment. Sense este creixement internacional serà impossible competir amb els grans clubs europeus. Generar ingressos i els diners són importants per a sobreviure i fer-ho bé en l’actual futbol internacional. Una gran base d’afeccionats fort i lleial és molt important. I açò no significa deixar de costat a l’aficionat valencià, que és molt molt important per al club. Tot és compatible i a més necessari. Personalment em sent molt orgullós de ser l’accionista majoritari del València, en els bons i en els mals moments.

Per a la temporada que ve anem a treballar molt fort en la identitat de l’equip i del club. La identitat és clau. Hem de basar la nostra filosofia en valors, en el compromís amb el club, el València ha d’estar per sobre d’egoismes i interessos individuals. Hem de ser forts davant les pressions externes i donar estabilitat mantenint les nostres conviccions. Només serem forts si estem units en el club, entorn de l’escut, i qui no ho entenga i compartisca esta visió no podrà formar part del nostre València.

El València té el repte ara de recuperar el terreny perdut la passada temporada, però basant-nos en decisions dels professionals i amb el suport de la nostra gran afició, si estem units, ho anem a aconseguir. La Lliga espanyola està creixent molt, amb grandíssims equips, però la grandesa del València està per damunt d’una mala temporada. En un any i mig, des que entrarem en el club hem viscut una molt bona temporada i una altra molt dolenta. Ha sigut un procés accelerat d’aprenentatge, la qual cosa és una conclusió positiva que es pot traure de l’anterior temporada, sempre que servisca perquè no es torne a repetir.

Per a mi, l’honradesa, la credibilitat i la integritat són una qüestió molt seriosa, i com a inversors internacionals són els nostres grans actius. Ens deixa molt sorpresos molta gent que és capaç de llançar falses acusacions només per a promocionar els seus propis interessos. No tolerarem que a ningú que intente danyar la imatge del València i la nostra reputació. Sí, hem comès errors la passada temporada, però vull que tot el valencianisme i tot el món sàpia que nosaltres som gent honorable que sempre anteposarà els interessos del València a qualsevol altra situació que es plantege.