ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  Sin categoría  

Pepelu visita els seus excompanys del Llevant a la Ciutat Esportiva de Bunyol

Per Joan Marc García · 07 Novembre, 2023

El migcampista del València ha visitat aquest matí la Ciutat Esportiva de Bunyol per saludar antics companys i entrenadors del que va ser el seu equip fins aquest estiu, el Llevant.

El de Dènia va arribar del Llevant en un d’eixos traspassos que deixen ferides en l’afició de l’equip que abandonava, ja que el seu fixatge pel València suposava fitxar pel màxim rival ciutadà del Llevant. Eixa ferida sembla no estar tancada, ja que diversos aficionats s’han mostrat molt molests en xarxes socials sobre aquesta visita de Pepelu als seus excompanys.

Pepelu s’ha adaptat a tota velocitat a la seua nova realitat. Titular indiscutible al València de Baraja, el migcampista ho ha jugat tot, i el seu alt rendiment no ha passat desapercebut.

El rendiment de Pepelu ha tingut tanta repercusió que fins i tot, Luís de la Fuente, seleccionador nacional, va parlar la setmana passada a València sobre el de Dènia i Javi Guerra. Va afirmar que amb els migcampistes del València (Pepelu i Javi Guerra) cal anar pas a pas de cara a una futura convocatòria amb l’absoluta.

“Els xavals del València són tots molt bons, els he tinguts amb mi. Els tinc tots controlats. Tots són molt bons, va agregar el seleccionador.