Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Parla l’agent de Demme sobre el València

Per Alex Alfaro · 05 Desembre, 2022

Després de la reunió a Singapur, el València ja treballa en estudiar el mercat per a poder incorporar jugadors que pugan reforçar la plantilla i que encaixen en la situació econòmica actual que travessa el club.

Demme torna a entrar en escena

El València continua interessat en el migcampista alemany, Diego Demme. De fet, el futbolista és una petició expressa de Gennaro Gattuso, el qual està fent força per a l’arribada del jugador.

El passat estiu el València ja es va interessar en el futbolista, però el Nàpols només estava interessat en un traspàs. Com l’economia del València no permet grans operacions, el club che no va poder oferir una quantitat al club italià.

Declaracions del seu agent

L’agent del futbolista, Marco Busiello, ha parlat sobre el tema en el programa Ràdio Kiss Kiss Napoli ha negat que el València s’haja posat en contacte amb ell. No obstant això, admet que és una cosa normal que existisquen els rumors al voltant del nom de Demme ja que té constància que és un dels jugadors que li agraden a Gennaro *Gattuso: “Que Gattuso respecta a Diego és un fet i per això en cada sessió del mercat de fitxatges es parla de la possibilitat que es reunisquen al València. Però de moment no hi ha possibilitat que Diego vaja al València. Hi ha estima mútua entre Diego i l’entrenador, amb el qual va fer la seua millor temporada, però de moment no estan les condicions“.

D’altra banda, l’agent afirma que encara ha de parlar seriosament amb el Napoli sobre el futur del jugador ja que les primeres converses van ser informals: “Encara no hem parlat oficialment amb el Napoli, van ser converses fetes per a entendre les millors situacions per a Diego. En primer lloc, se sent molt bé en el Nàpols, en el vestuari i amb l’entrenador, però és clar que Diego vol jugar”.

D’altra banda, sí que ha reconegut que altres clubs s’han posat en contacte amb la seua agència de representació per a conéixer les condicions de Demme: “Diego s’adona que porta quasi un any sense jugar ininterrompudament, per la qual cosa li agradaria trobar un equip en el qual trobara major continuïtat i amb un projecte que li interesse. De moment hem tingut xarrades amb diversos clubs tant a Itàlia i a l’estranger. Però xarrades de caràcter informatiu. Però Monza no és un d’ells. Sobretot, hem de parlar primer amb el Napoli quan tornen de Turquia”

El Nàpols acceptaria una cessió

Ara mateix, la situació ha canviat. Diego Demme no ha participat quasi amb el Nàpols esta temporada. Entre lesions i el gran nivell d’altres jugadors, el futbolista alemany no ha pogut participar tant com li agradaria.

Per esta raó, veient la situació, el Nàpols ja podria acceptar una cessió per Diego Demme. En esta situació, el València sí que podria treballar en la seua operació. De moment, el València no ha fet cap oferta. El club de la capital del Túria està estudiant diferents opcions per a poder veure quina és la que millor encaixa en el sistema de Gattuso i en el Fair Play Financer. Per tant, haurem d’estar pendents a l’inici del mercat d’hivern per a veure quins són els moviments del València.