ACTUALITAT  

Parejo parla de Vinicius: “A mi em diuen borratxo i no m’encare amb la gent”

Per Eva Tortajada · 28 Març, 2024

El migcampista del Vila-real i exjugador del València, Dani Parejo, qui ha renovat recientment el seu contracte amb el club groguet, va concedir una entrevista al programa de Cadena SER, El Larguero, en el qual va parlar sobre la situació de Vinicius Jr.

El que fou capità valencianista, ha deixat clar que creu que el brasiler és un “jugador extraordinari, espectacular, amb unes condicions impressionants”, però li ha retret els seus comportaments de cara a les aficions i els jugadors rivals.

“Jo no m’he vist en l’escenari de ser un jugador important del millor equip del món i que tothom m’afalague. Però crec que al final els jugadors ens hem de dedicar a jugar“, ha declarat el madrileny.

Al parlar dels comportaments de Vinicius amb altres jugadors durant cada partit, Parejo ha assegurat que “hi haurà piques en tots els partits. Jo he manat a ‘prendre per cul’ a Gayà i Gayà a mi i després del partit ens canviem la samarreta, ens n’anem a sopar i no hi ha cap problema”. A més, ha dit que sembla que el davanter madridista “està en totes” i ha opinat que el de no encarar-se amb tothom “és un aprenentatge que hauria de treballar“.

Sobre l’actitud de Vinicius cap als aficionats rivals el del Vila-real ha assegurat que “quan jugues al Madrid sempre hi ha un ambient especial, sempre es fiquen amb els futbolistes, sempre la gent t’intenta picar”. No obstant això, Dani Parejo creu que les reaccions de Vinicius no estan gens justificades: “Jo també he anat a camps per aquí i em diuen borratxo o qualsevol cosa, i no m’encare amb la gent ni faig gestos. Això sobra. El futbolista ha d’estar per sobre d’aquestes situacions. En determinats comportaments, s’està equivocant“.