Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Pako Ayestarán: “Ha sigut impressionant”

Per Blanquinegres · 10 Abril, 2016

Pako Ayestarán compareixia per primera volta a la sala de premsa de Mestalla en condició de primer entrenador del VCF. En este segon partit del tècnic basc, la victòria arribava de manera molt treballada i no sense patiment. L’entrenador blanquinegre ha volgut concloure la seua roda de premsa amb un missatge d’agraïment per el recolzament.

 

Molt importat. Hem fet un molt bon primer temps. Estava convençut de que anàvem a fer un gran treball i tot fonamentat en fets, no només paraules.

Han començat a aparèixer espais, no confiar en arribar a balons i els canvis han començat a generar-nos més problemes. Hem tractar d’eixir per fora amb Dani i André però tampoc teníem més opcions a la banqueta.

No em preocupen els resultats i només em centre en que l’equip estiga preparat i amb garanties per poder guanyar.

Només he dit que disfrutaren, que cregueren en els companys i res de pressió. Esta ha sigut una victòria de tot el valencianisme. M’ha recordat a l’Espanyol que remuntarem amb els gols de Baraja. L’afició ha estat d’11 si es pot perquè el 10 es queda curt. Ha sigut impressionant.

Només he centrat al grup en tractar de treballar en hui, amb il·lusió i superar-nos en els entrenaments. Creure en ells mateixos. Un jugador li he felicitat i ell ha dit –Bo- Si ells mateixos no creuen en ells.

La sensació es fer que els que es treballa a Paterna es veja en el partit amb confiança. Si anem en esta línia tindran la meua confiança.

Hem pensat que havíem de seguir i que encara teníem opcions i no creiem just l’empat per tot el treball generat.