+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Otamendi: “Tenim un grup jove però volem lluitar”

Per Blanquinegres · 19 Septembre, 2014

El central argentí ha comparegut davant els mitjans de comunicació després de la sessió que ha preparat Nuno a l’estadi de Mestalla.

 

Abans de les paraules del argentí, el València ha preparat una sessió a l’estadi de Mestalla, on el baló ha sigut el protagonista. Nuno, prop de les 2 hores d’entrenament ha dividit al seu grup en 3 equips, formats per 6 o 7 jugadors. Sessió divertida per al públic assistent amb bon gols.

Ja amb el defensor blanquinegre a sala de premsa, l’argentí   ha valorat el seu treball i el dels seus companys a la saga. “És important no convertir gols. Fora de lo personal és important fer un treball bo defensiu d’equip. En defensa lo fonamental és estar atent i fer complir el sistema defensiu”.

Respecte el rendiment del grup valencianista i l’exigent setmana que se li ve ha comentat que ara es recullen els fruits de “fer una bona pretemporada, però estem preparat per a afrontar estos tres partits en menys d’una setmana”.

De nou, Nico, ha sigut preguntat per la seua figura de líder a l’equip després d’estes 3 primeres jornades. “Tracte de seguir de la mateixa manera, malgrat que si que puc considerar-me líder de la saga”.

Argentí i central, ha sigut inevitable ser preguntat per la seua possible comparació amb Roberto Fabian Ayala. “És bonic que et comparen en un jugador com Fabian. Però sempre tracte de marcar el meu camí, partit a partit i tant de bo fer la mateixa història que va fer Fabian”.

Finalment, Otamendi ha volgut donar la seua visió per l’últim bloqueig que ha patit el procés de venda “Nosaltres ens centrem en el partit, no ens clavem en el tema de la venda, ho deixem en les mans dels dirigents”.

Per últim, Nico, no molt donat a les compareixences públiques ha parlat al voltant de la seua contractació i de com es sent a la ciutat del Túria. “Estic ací molt content, vaig eixir fora en desembre per tal de aconseguir un plaça per poder anar al Mundial”.