La millor informació del ValènciaCF en valencià

OPINIÓ: Tenint dos laterals suplents esquerres a la plantilla… seria un pecat que no jugara un este diumenge
,

OPINIÓ: Tenint dos laterals suplents esquerres a la plantilla… seria un pecat que no jugara un este diumenge

COMPARTIR

Quan el València dona per finalitzat el seu mercat d’eixides hi havia tres laterals esquerres a la plantilla: José Luis Gayà, Toni Lato i Jesús Vázquez. Els tres, creats a la Factoria de Paterna, sabien de sobra que el titular era Gayà, ja que a més a més era el capità, però era impossible que jugara els 38 partits, de fet, ja a la jornada quatre pot arribar l’oportunitat per a un dels dos suplents.

Missatge contundent als suplents

No obstant això, Bordalás també planteja la possibilitat de jugar amb Foulquier a l’esquerra. La titularitat del francés a esta posició significaria un missatge molt contundent per a Lato i Jesús Vázquez, i és que l’entrenador prefereix a un jugador fora de la seua posició que als dos suplents que té a la plantilla.

Per a mi, un pecat important. Significaria enterrar mentalment a dos futbolistes. Sí que és cert que Lato no ha jugat cap minut a la pretemporada, però es pressuposa que un futbolista que porta vàries temporades al primer equip està preparat per a enfrontar-se a l’Osasuna, amb tots els respectes a l’equip basc.

Demanaria Bordalás l’eixida d’algun dels tres?

Amb Meriton Holdings mai es sap, i sí que és possible que Bordalás haja demanat l’eixida, ja siga en forma de venda o de cessió, d’algun dels tres laterals esquerres, però la realitat és que formen part del primer equip. Foulquier per l’esquerra este diumenge seria un missatge molt clar: Bordalás no confia en els seus laterals esquerres suplents.