La millor informació del ValènciaCF en valencià

Opinió: Qüestió de perspectiva
,

Opinió: Qüestió de perspectiva

COMPARTIR

El València s’enfrontarà a un Getafe en hores baixes esta nit en el Coliseum Alfonso Pérez. L’equip de Javi Gracia ve reforçat per la victòria del passat dissabte davant el Celta de Vigo i vol sumar dos victòries per primera vegada en tota la temporada. No obstant això, la situació del València CF a la taula invita al pessimisme. Javi Gracia no ha sigut capaç de traure tot el rendiment possible a la plantilla.

És veritat que l’equip s’ha debilitat molt a conseqüència del pèssim mercat de fitxatges que va fer Meriton Holdings, en el qual varen vendre a Dani Parejo, Francis Coquelin, Geoffrey Kondogbia, Rodrigo Moreno i Ferran Torres. A més de la desvinculació d’Ezequiel Garay, una vegada va finalitzar el seu contracte. Però un club com el València CF no pot conformar-se a quedar-se en la meitat de la taula.

EL VALÈNCIA ESTÀ SIS PUNTS PER DAMUNT DELS DESCENS I A DEU PUNTS D’EUROPA

Encara que siga una de les pitjors plantilles que recorde com a aficionat, el València ha de traure l’orgull i lluitar per objectius més ambiciosos. Ara mateix, l’equip de Javi Gracia està sis punts per damunt del descens i a deu de les posicions europees. Amb una victòria esta nit davant el Getafe, el València podria abandonar quasi de forma definitiva la lluita pel descens i podria centrar-se en intentar entrar en Europa.

Ara bé, la plantilla i l’entrenador han de ser capaços d’acceptar el repte i assumir que el València ha d’estar en posicions més elevades. Per això, no es poden permetre partits com la derrota davant el Reial Madrid, en el qual l’equip es va passejar. La gestió de Meriton Holdings en el València és catastròfica. Peter Lim va dinamitar un projecte esportiu que funcionava i estava tornant al València al lloc que mereix. Tant de bo esta siga l’última temporada de Peter Lim com a màxim accionista del València CF.

JAVI GRACIA I LA PLANTILLA HAURAN DE PENSAR PER QUIN OBJECTIU VOLEN LLUITAR

Mentrestant, com cada cap de setmana, vull ficar-me davant del televisor i veure al meu equip lluitar per a intentar aconseguir la victòria. L’ambició i el sacrifici no es negocien. Per este motiu, a banda de tots els problemes externs, l’equip ha de traure l’orgull i intentar pujar més posicions a la classificació.

Sóc conscient que la plantilla del València està prou debilitada i no té la qualitat necessària per a entrar en Champions. Però sí que pense que té millor plantilla que per a estar en meitat de la taula i coquetejant amb el descens a la Lliga SmartBank. Ara mateix, l’equip de Javi Gracia està en terra de cap. Per este motiu, l’ambició de l’entrenador i de la plantilla seran claus per a veure quins objectius es marquen i fins a on podran arribar.