La millor informació del ValènciaCF en valencià

Nuno té en contra gran part de Mestalla
,

Nuno té en contra gran part de Mestalla

COMPARTIR

728-90

Una altra vegada més, s’ha tornat a escoltar “Nuno vete ya´´ al finalitzar un partit a Mestalla. Tot i guanyar el derbi aquest cap de setmana per 3-0, l’afició valencianista va tornar a mostrar el seu descontent amb el tècnic.

Que ha passat amb la relació Nuno-Mestalla? Sense anar més lluny, l’any passat l’afició cantava el seu nom després de cada partit, per a agrair-li l’esforç i els bons resultats, que culminaren amb una bona temporada. Nuno es mostrava satisfet i donava les gràcies en cada roda de premsa, declarant que les victòries aconseguides, eren gràcies a l’afició, la qual sempre complia amb els seus deures.

Però, no tot eren lloances, també es començaven a veure crítiques. El que va fer amb Joao Pereira, ja va posar en contra a uns quants aficionats valencianistes, però alguna cosa més anava a ocórrer. Després de finalitzar la temporada i centrar el cap en nous fitxatges per a seguir creixent, algo estrany va passar entre aquest i el president Salvo, junt a Rufete y Ayala. Aquest fet, va culminar amb l’acomiadament del president i del director esportiu, cosa que no va agradar massa a l’afició valencianista. A partir d’ací, van començar a créixer els anti-Nuno, i a dia de hui, aquests han augmentat considerablement.

Una nova temporada ha començat, però el València no acaba d’arrancar. Possiblement, Nuno siga culpable dels pèssims resultats que s’han aconseguit. Ha fet experiments i ha eixit a jugar partits amb unes estranyes alineacions, cosa que no li ha anat bé i ha cabrejat als aficionats. Podem sumar també les últimes convocatòries, on Àlvaro Negredo i Rodrigo De Paul no han estat presents, dos peces claus i necessàries per a gran part de l’afició valencianista, que es mostra en contra de les decisions tècniques.

Totes aquestes coses, entre altres, han fet que cada vegada es trobe més gent en contra del tècnic, i així li ho han fet saber després de cada partit. La gent demana a crits “Nuno veye ya´´, i ja comença a ser costum escoltar aquest càntic entre la grada de Mestalla.

Nuno declara que té l’esperança de canviar aquesta relació amb la grada, però moltes coses han de canviar per a complir el seu desig. Mentrestant, sembla que Nuno seguirà escoltant “Nuno vete ya´´ després de cada partit.

 

Deixa una Resposta

avatar
  Subscribe  
Notify of