La millor informació del ValènciaCF en valencià

Noves altes en l’entrenament
,

Noves altes en l’entrenament

COMPARTIR

Continuen arribant les altes a la Ciutat Esportiva de Paterna. Bordalás recupera progressivament als seus homes de cara al tram més important de la temporada. No obstant això, de forma molt pausada i progressiva. A únicament 13 dies de la final de la Copa del Rei no és ni molt menys moment per a arriscar i comprometre la salut dels jugadors de la primera plantilla.

Durant el dia d’ahir us comptavem com Bryan Gil i Marcos André tornaven a entrenar amb el grup després de no fer-lo durant tota la setmana. No obstant això, hui també hi ha hagut novetats.

El dia es presentava notablement ennuvolat i sense la calor pròpia de dies anteriors. Encara així, era torn per a preparar el partit de demà (21.00) a Vallecas enfront del Rayo Vallecano.

En l’entrenament, tant Foulquier com a Lato han realitzat els exercicis al costat de la resta dels seus companys. Maxi Gómez també ha saltat al verd, però amb sabatilles de córrer i després s’ha retirat al gimnàs a continuar amb el seu procés de recuperació.

Com a anècdota, han saltat les assistències a atendre a Alderete després d’un colp que s’ha emportat al costat de Gabriel Paulista.