Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Multen a dos aficionats després del València – Barça

Per Alex Alfaro · 21 Desembre, 2022

(EFE) La Comissió antiviolència ha proposat una multa de 3.001€ i sis mesos de prohibició d’accés per a dos aficionats que van llançar objectes al camp de Mestalla durant el València CF – FC Barcelona que es va disputar el passat 29 d’octubre corresponent a la jornada 12 de LaLiga Santander.

La Comissió antiviolència va acordar declarar d’alt risc el partit que enfrontarà a Barcelona i Espanyol el dissabte 31 de desembre, corresponent a la jornada 15 de Primera divisió amb la qual es reprendrà la Lliga després de la disputa del Mundial de Qatar 2022. Entre les propostes de sanció resoltes per la comissió figuren multes de 3.001 euros, amb prohibició d’accés a recintes esportius durant sis mesos, a sis aficionats que van protagonitzar incidents violents prop de l’estadi del Mallorca abans del partit entre el conjunt mallorquí i el Sevilla el passat 15 d’octubre. Alguns d’ells van ser identificats com a membres dels grups ultres Biris Nord i Supporters Mallorca, segons va informar el Consell Superior d’Esports (CSD).

Antiviolència va proposar la mateixa sanció -multa de 3.001€ i sis mesos de prohibició d’accés per a dos aficionats que van llançar objectes al camp de Mestalla durant el partit València-Barcelona, el 29 d’octubre, i per a un altre que va llançar una botella de plàstic al terreny de joc en la trobada Mallorca-Espanyol el dia anterior.