Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

DECLARACIONS  

Montoya: “Vinc a treballar al màxim i a donar el 100%”

Per Cristian Año · 02 Agost, 2016

El nou jugador i lateral dret del València CF, Martín Montoya, ha sigut presentat aquest dimarts a la Ciutat Esportiva de Paterna amb el seu fill menut. El futbolista ja ha vestit la nova equipació de l’equip i a més a més ha tingut aquestes paraules per a tots els assistents i aficionats:

 

Estic molt content de formar part d’aquesta familia i d’estar 4 anys davant d’aquest equip i afició amb tanta història

És un plaer poder estar ací, done les gràcies a Suso, la família i el meu representant

Cancelo és un lateral amb molt de futur, intentaré guanyar-me el lloc, ja sé que en tots els equips és complicat. Ja he lluitat amb Alves, el millor lateral dret del món per a mi, intentaré fer-me un lloc en l’equip

Fa mesos que el meu representant havia parlat amb Suso; les últimes setmanes ja sabia que podia acabar ací; el FC Barcelona s’ha portat molt bé i m’ha donat facilitats

El valor és donar a l’afició allò que es mereix i deixar a aquest gran club en posicions altes i tornar a l’objectiu la Champions

És una gran seguretat poder firmar 4 anys per aquest gran club, intentaré donar el màxim de mi i donar alegries a l’afició. Done les gràcies al VCF per haver confiat en mi

Físicament em trobe molt bé, he treballat aquests darrers mesos en ma casa i m’uniré al grup com més prompte possible

Jordi Alba és amic meu i m’ha contat coses molt bones del VCF, ciutat, etc i m’hi ha desitjat molta sort. Amb Pako encara no he parlat i amb Nani he estat menjant i és molt simpàtic i gran jugador que aportarà moltes coses

Vinc a treballar al màxim i a donar el 100% en cada partit i entrenament, el míster és qui ha de decidir