Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

Opinió  

Moltes cridades i interessos, però gens seriós

Per Alex Alfaro · 24 Juny, 2021

No cal ser alarmistes. El València es troba en els primers moments del mercat i encara queda per davant un llarg i calorós estiu. El mercat està sent de per si mateix molt lent, i l’Eurocopa no fa res més que embossar un gran percentatge de les operacions. Però el València es troba en terra de ningú i a 24 de juny encara no ha parlat seriosament per cap futbolista.

Bordalás té poder

A diferència de temporades anteriors, si alguna cosa ens ha demostrat aquest mes de juny és que Anil Murthy farà cas a Bordalás. De moment. Però no cal descartar l’opció que en algun moment esclate el tàndem Bordalás-Corona-Anil Kumar Murthy. El poder de l’alacantí és una glopada d’aire fresc, ja que la influència de qualsevol persona allunyada d’Anil, Mendes i Peter Lim és beneficiosa per al València C.F. No obstant això, la realitat és que fins que no comencen les eixides no arribarà cap futbolista, ni tan sols a cost 0. Les claus seran Guedes i Diakhaby.

Ja n’hi ha prou de dependre de Mendes

Enguany Mendes s’està mantenint allunyat del València C.F a excepció de l’operació Guedes. I seria bastant trist que el club haguera de dependre un altre any més d’un representant que opera segons els seus propis interessos. Deixar de dependre del portugués és el primer pas per a començar a recuperar la dignitat que Anil Murthy ens ha llevat durant aquests dos últims anys. A Europa ja saben com funciona Meriton, i la veritat és que és molt trist que un club de la nostra envergadura done eixa imatge de cara a l’exterior.
Segons note en xarxes socials l’ambient és de calma i fins i tot d’una mica d’esperança, però quan acabe l’Eurocopa i arrancada la pretemporada el València el mercat agafarà una gran velocitat. Veurem si el València se’n puja al tren. Tant de bo no es quede arrere i poden donar-li armes amb les quals lluitar a Bordalás.

I Peter Lim què pensa?

És l’última peça que falta per conéixer del puzle. El singapurense ha retardat la seua videoconferència amb Bordalás fins que comence la pretemporada. Pot semblar una cosa rutinària, però la reunió cobra major importància de la qual es pensa. Ací a València es pregunta per Rafa Mir, José Fonte, Marcos André, Gudelj, Maksimovic, Aleñàperò a Singapur què passa?