La millor informació del ValènciaCF en valencià

MINUT I RESULTAT del Nou Mestalla
,

MINUT I RESULTAT del Nou Mestalla

COMPARTIR

Des del passat 29 de juliol el Nou Mestalla està KO tècnic, encara que amb retrospectiva es troba en eixa mateixa situació des de febrer de 2009, moment en el qual es van paralitzar les obres.

L’últim gran moviment sobre este tema, va ser l’augment de la capacitat de l’estadi fins a una xifra aproximada de 67000. Pròxima als 70000, però sense arribar de manera exacta al mínim que marca el conveni signat entre l’Ajuntament i el València. I ara mateix, al costat d’altres aspectes com el Pavelló de Benicalap, és el que separa al València de poder començar a usar la maquinària en el dònut de ciment situat en les Corts Valencianes.

L’última reunió va tindre lloc al juliol, i Sandra Gómez va marcar una ferma línia roja en eixa capacitat de 70000 espectadors, una cosa molt complicada d’aconseguir a causa de l’espai que ocupa els llocs habilitats per a l’hostaleria. I així estem ara mateix, amb l’ajuntament que no té la voluntat (ni deu legalment) cedir en les seues exigències i el València sense intenció de presentar un nou projecte, com va afirmar la presidenta Lay Hoon en les mateixes portes de les oficines.

La intenció del club, segons va poder saber Blanquinegres, era esperar que el que moguera fitxa fora l’Ajuntament. No obstant això, durant este últimes hores, i veient que la cridada de les autoritats no arribava, ha sigut el club qui ha sol·licitat una primera reunió tècnica en la qual el València sol·licitarà informació sobre l’alternativa legal a l’ATE per a mantindre els beneficis urbanístics. A més, la reunió també té l’objectiu d’aclarir diferents aspectes tècnics, on segur que un dels temes que es posaran damunt de la taula serà la famosa capacitat del Nou Mestalla. La data de la reunió encara no està fixada, però no serà esta setmana.

En definitiva, els moviments d’una partida d’escacs que va tindre un xicotet descans per les vacances estivals per part de les autoritats i el mercat de fitxatges que va finalitzar a la fi de la setmana passada. No obstant això, la partida ja ha tornat a començar i té pinta que encara queden mesos de molts més maldecaps fins a tindre el definitiu “Jaque  mate”. En joc: un estadi digne per a, com a mínim, els pròxims cent anys.