La millor informació del ValènciaCF en valencià

Mina torna a l’Audiència Provincial per a conèixer si entra en la presó
,

Mina torna a l’Audiència Provincial per a conèixer si entra en la presó

COMPARTIR

El futbolista Santi Mina haurà de comparéixer este dijous en l’Audiència Provincial d’Almeria per a l’audiència en la qual es dirimirà si ingressa a la presó provisional per a complir la pena de quatre anys de presó a la qual ha sigut condemnat en primera instància per abusar sexualment d’una dona en 2017 durant unes vacances en el municipi de Mojácar. La compareixença regulada en l’article 505 de la Llei d’Enjudiciament Criminal està inicialment assenyalada a les 10,00 hores.

L’Audiència d’Almeria cita a Santi Mina per a decidir si ingressa a la presó per augment de risc de fugida segons consta en la provisió consultada per Europa Press i que cita al qual fora jugador del RC Cèltic de Vigo.

La celebració de l’audiència dijous que ve arriba a petició de l’acusació particular, que va interessar al tribunal de la Secció Tercera que va condemnar a Santi Mina el seu ingrés a la presó a l’espera que es resolguen els recursos contra la sentència anunciats al Tribunal Superior de Justícia d’Andalusia (TSJA).

L’acusació estima que la marxa de Santi Mina a l’Aràbia Saudita per a vestir la samarreta de l’equip Al Shabab durant esta temporada 2022-2023 ha suposat un “increment desproporcionat de risc de fugida de la justícia”.