ACTUALITAT  FITXATGES  

Miguel Ángel Corona explica quin perfil busca el València al mercat d’hivern

Per Joan Marc García · 17 Novembre, 2023

El director esportiu del València, Miguel Ángel Corona, ha parlat a una entrevista a Relevo en què aborda temes crucials per al club. En aquesta conversa, Corona revela detalls sobre els plans de l’equip per al mercat d’hivern, discuteix la influència de Peter Lim en les decisions esportives, avalua la situació actual de la plantilla valencianista i ofereix la seua visió sobre el treball de Rubén Baraja.

Respecte el perfil de futbolista que el València busca per a incorporar a aquest mercat d’hivern, Baraja va ser molt clar: ha demanat la incorporació del banda que no va poder arribar a l’estiu, aquesta és la major prioritat.

Miguel Ángel Corona també ha parlat sobre el perfil que es busca per a incorporar a la plantilla aquest mercat: “Volem un extrem esquerrà a cama natural“, ha indicat el director esportiu del club de Mestalla.

Aquest perfil podria encaixar amb les caraterístiques de Peter Federico, extrem de 21 anys que milita actualment al Reial Madrid Castilla i que aquest any du un gol i una assistència en onze partits. No obstant això, el València també té a la seua llista altres jugadors de banda com Carlos Vicente, futbolista del Racing de Ferrol i amb qui, segons Marca, hauria arribat a un acord, encara que és dret i juga a la banda dreta.