ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jesús Vázquez podria perdre’s el que resta de temporada

Per Javi Richart · 06 Maig, 2024

Males notícies al València CF. Al partit contra l’Alabés, el conjunt che va patir la lesió de Jaume Doménech. Però, a més, hui s’ha conegut que, després de les primeres exploracions, Jesús Vázquez pateix un trencament a l’abductor de la seua cama dreta, com ha informat Deportes COPE Valencia.

El jugador té prevista una ressonància aquest dimarts per conéixer exactament la gravetat de la seua lesió. El lateral esquerre es va retirar al minut 66 després de ser titular, i podria perdre’s el que resta de temporada. Tot i això, no és una lesió extremadament greu. En canvi, com tan sols queden 4 partits de competició, seria difícil que poguera tornar a jugar en aquest mes de maig.

A Baraja se li acaben les opcions al lateral esquerre, on han jugat infinitat de jugadors com Cenk, Yarek o Foulquier a cama canviada. La bona notícia és que la tornada de José Luis Gayà està cada vegada més a prop, i s’encararia la recta final amb el capità de Pedreguer.

Es tracta d’un nou colp per a Jesús Vázquez, qui ha tingut una temporada complicada pel problema que va tindre a principi de temporada i que quasi l’obliga a retirar-se del futbol. El de Mèrida ha disputat 23 partits aquesta temporada i, especialment, ha agafat galons després de la lesió de Gayà, assentant-se al lateral esquerre.