Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Yunus Musah, una setmana més sense millorar l’oferta malgrat les presses

Per Alex Alfaro · 23 Juliol, 2023

Una setmana més de mercat i cap novetat referent a l’operació de Yunus Musah. Malgrat les presses de segons quins entorns referent a l’operació, la realitat és que avança molt lenta per no dir que es troba completament parat.

Les converses entre el Milan i el València es van reprendre el dimarts de la setmana passada, però les postures entre totes dos parts es troben encara distanciades. Tant és així que des d’Itàlia encara no han considerat que siga beneficiós per als seus interessos presentar una nova oferta en les oficines del València.

L’oferta inicial superava lleugerament els 13 milions d’euros i al València busquen una quantitat més pròxima als 20 milions d’euros. En un inici, Peter Lim va donar ordre de no acceptar cap oferta inferior als 25 milions, encara que la direcció esportiva sí que estaria predisposat a acceptar l’oferta ja presentada.

Yunus es troba concentrat al costat de la resta dels seus companys en una xicoteta pretemporada en terres suïsses, sense cap novetat respecte al seu futur.