Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Eric García va estar molt a prop del València

Per Alex Alfaro · 28 Octubre, 2022

Eric García no ha començat ni molt menys de la millor manera la temporada amb l’FC Barcelona. Les crítiques estan sent grans respecte al nivell del futbolista i l’entorn blaugrana considera que no té el nivell per a estar actualment en un Barça que vol aspirar a coses majors que quedar-se fora en la fase de grups de la Champions.

A priori, Eric García (Martorell 2001) va ser presentat com el successor de Gerard Piqué en el Barça. Malgrat tot això, Xavi Hernández continua pensant que en un futur pot arribar a convertir-se en un dels millors del planeta i que únicament és una qüestió de paciència amb el jove central.

Segons han informat els companys de Relevo, Eric García va estar en dos ocasions molt prop d’arribar a fitxar pel València. La primera d’elles una vegada Garay es va lesionar i des del club es va decidir per no renovarlo. No obstant això el City va tancar eixa porta a pesar que les converses ja s’havien iniciat. La segona ocasió es va donar quan el City va cridar per a preguntar per Ferran Torres i es va voler incloure dins de la possible operació, encara que com sol fer Peter Lim, va preferir liquiditat i des de València es va declinar eixa opció.

En aquella temporada amb Albert Celades, el València va tractar que la seua arribada fora en forma de cessió i el València tampoc ho tenia com una priorirdad absoluta. En el cas de Ferran, el City es trobava davant de l’últim any de contracte d’Eric García però finalment es va preferir l’econòmic.

De cara al partit del diumenge a punta com a titular i serà una excel·lent oportunitat per a ell per a redimir-se, encara que davant seua tindrà a un autèntic “killer” de l’àrea com és el cas de Edinson Cavani.

Així està la situació amb Diakhaby

Mouctar Diakhaby s’ha convertit en una peça fonamental en este València de Gattuso. El central francés ha fet un pas endavant i és el líder de la defensa. Per esta raó, el club està tractant de renovar el seu contracte.

Mouctar Diakhaby serà lliure el trenta de juny de 2023 per a anar-se’n a un altre club. A partir de gener, Diakhaby ja podrà negociar amb altres clubs per a firmar la pròxima temporada. Per això, el València sap que ha de moure fitxa ràpid per a poder ampliar el contracte del jugador.

Ara mateix, ja s’han produït els primers contactes per a renovar a Diakhaby. No obstant això, com és el central francés qui té força en la negociació, la seua agència de representació ha demanat una fitxa prou elevada. Hi haurà nous contactes i haurem de veure si aconsegueixen arribar a un acord.

D’altra banda, Miguel Àngel Corona va parlar ahir en roda de premsa sobre la situació de Diakhaby. El director de futbol del València va confirmar que hi ha bona predisposició entre les dos parts i que és possible poder arribar a un acord.

També està sent molt important la figura de Gennaro Gattuso. El tècnic italià està molt content amb el rendiment de Diakhaby i podria ser clau en la seua renovació. Haurem d’estar pendents als pròxims contactes per a veure quin és el futur de Diakhaby i si continua en el València la pròxima temporada.

Totes les novetats

Mentre que abans únicament es tractava de converses informals de Gattuso, Corona i Lay Hoon amb Diakhaby i els seus agents, segons ha informat el periodista Nicolò Schira ja ha començat el procés de negociacions. La primera data que s’han marcat ha sigut la de negociar fins al pròxim 2027. D’esta manera es busca un contracte similiar al de Jose Luís Gayà, almenys pel que fa a anys de contracte.