La millor informació del ValènciaCF en valencià

Mendes estarà hui a València
,

Mendes estarà hui a València

COMPARTIR

L’íntim amic del màxim accionista del València CF estarà aquesta vesprada a la capital del Túria. Si més no, aquesta persona és el súper-agent portugués, Jorge Mendes, qui durant els últims anys, sempre ha aconseguit col·locar algun jugador seu a l’entitat blanc-i-negra.

Gonçalo Guedes, Gabriel Paulista, Ezequiel Garay, André Gomes o Nicolás Otamendi són alguns noms d’una llarga llista de futbolistes representats pel portugués. Ara bé, quin jugador acabarà aterrant a València de la mà de Jorge Mendes aquesta vegada?

El mercat de fitxatges d’aquest estiu està aplegant a les seues últimes hores, i el València segueix sense cobrir les seues necessitats i encara no ha incorporat un jugador atacant i un altre lateral dretà.

La possible eixida de Rodrigo Moreno cap a l’Atlètic de Madrid fa saltar totes les alarmes, i l’últim jugador que ha sonat com a recanvi de l’hispà-brasiler ha sigut Mauro Icardi, qui està com a boig per sortir de Milà. Així doncs, la visita de Jorge Mendes a València cobra sentit, ja que és qui s’està encarregant de trobar-li una eixida al davanter del club italià.