Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

Medrán ja s’entrena junt a la resta de grup

Per Blanquinegres · 12 Juliol, 2016

El València CF esgota el treball a les instal·lacions centrals valencianistes situades a Paterna. El grup dirigit Pako Ayestarán ha realitzat en el matí de hui la primera de les dos sessions programades en el dia de hui amb la novetat del recentment fitxat, Álvaro Medrán, qui ja s’ha pogut exercitat junt a la resta dels seus nous companys. El grup haurà d’encarar una nova sessió de treball esta mateixa vesprada (19:00h) al nou punt de concentració blanquinegra, al Parador Nacional del Saler, nou búnquer valencianista fins divendres.

Respecte al treball realitzat en el matí de hui, tres han sigut les parts diferenciades. Primer, sessió d’activació al gimnàs per un temps proper als 40 minuts, més tard el treball s’ha traslladat al verd on la pilota ha tornat a ser la màxima protagonista. Allí, s’ha pogut vore les altres dos parts de treball preparat per Ayestarán i el seu equip tècnic amb 24 homes a les seues disposicions, només amb les baixes de Robert, Siqueira i Jaume lesionats i el primer dia de la baixa de Yoel.

La precisió d’enllaçar jugades amb els companys, primer en espais reduïts i més tard aprofitant l’amplària del terreny de joc, ha sigut l’habilitat treballada hui. Al contrari que en la sessió d’ahir, els jugadors han format equips per tal d’enfrontar-se, treballant de manera més activa i amb millor consciencia l’exercici portat a terme.

Com hem comentat adés, el nou home en ingressar al vestidor, Álvaro Medrán ha treballat al mateix ritme que la resta de grup tot i ser el seu primer dia. El cordovés ha estat en tot moment assessorat per César i el mateix Pako Ayestarán per tal de fer més fàcil la seua inclusió al grup valencianista i demostrant bona classe amb la pilota als peus.

A la fi del treball de camp, s’ha pogut vore a un Pako Ayestarán, de nou, prou conversador amb certs jugadors com per exemple la protagonitzada amb Rubén Vezo entre d’altres. Cal recordar que a la fi de l’anterior temporada, el basc ja va realitzat, sobre la gespa, consultes junt als futbolistes com el mateix Vezo, Alcácer, Enzo…