La millor informació del ValènciaCF en valencià

Maxi Gómez té una oferta per a abandonar el València
,

Maxi Gómez té una oferta per a abandonar el València

COMPARTIR

El mercat de fitxatges avança i el València encara no ha tancat cap venda, més enllà de la cessió de Jorge Sáenz al Leganés. El club de la Capital del Túria necessita vendre si no vol marcar unes pèrdues de més de cinquanta milions d’euros. 

El principal problema és que el mercat està prou parat i no arriben ofertes importants pels jugadors que tenen un millor cartell, com és el cas de Carlos Soler i Gonçalo Guedes. El València té clar que no vol malvendre a cap dels dos jugadors i esperarà per a rebre una xifra interessant. 

Maxi coneix l’oferta

Mentrestant, hi ha altres futbolistes que podrien eixir del club valencià este estiu. Un d’ells podria ser Maxi Gómez. Segons ha informat el periodista Carlos Bosch, Maxi Gómez té una oferta d’un club estranger per a anar-se’n del València en este mercat d’estiu. 

El València no acceptarà qualsevol xifra

El davanter uruguaià no ha complit amb les expectatives que va generar el seu fitxatge i el València no veuria amb mals ulls la seua marxa. No obstant això, el club valencià va fer un gran esforç econòmic per Maxi Gómez. Per tant, no acceptarà qualsevol quantitat pel davanter. 

El club encara no ha rebut cap proposta, però haurem d’estar pendents a les pròximes setmanes per si Maxi Gómez canvia d’equip en esta finestra del mercat. La venda de Maxi podria ajudar a rebaixar el Fair Play Financer i millorar la seua situació econòmica.